Om meg

Siden 2007 har jeg hatt gleden av å jobbe som frisør på Fem små stuer i Sarpsborg, en salong jeg også er medeier i. Jeg jobber i dag ca. 70% i salongen, hvor jeg har en fast kundekrets som jeg setter utrolig stor pris på.

I tillegg til jobben min som frisør, holder jeg også kurs over hele Norge og noe i utlandet. Dette er noe jeg virkelig brenner for. Jeg elsker å kunne lære bort mine teknikker til andre frisører. Det å se at deltagerene mine får økt selvtilitt og nye verktøy vi kan bruke i sin egen praksis gir meg utrolig mye glede og inspirasjon.

Som brudestylist har jeg også en spesiell lidenskap for å ordne bruder til sin store dag. Jeg styler brud både i salongen og på oppdrag dit bruden ønsker. Å få være en del av denne spesielle dagen er virkelig en ære for meg. Jeg er opptatt av å lytte til brudens ønsker og behov, og skape en frisyre som får henne til å føle seg vakker og trygg på sin store dag.

Lurer du på noe mer, send meg gjerne en e-post.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle